Плащаме на милиционери и стрелочници, а на медици и пожарникари - не!

Пожарникарите щели да излязат на протест. Ами крайно време им беше на хората. Даваме една кофа мангизи на разни стрелочници, кондуктори, милиционери и какви ли още не, а на тези, които трябва да ни пазят и лекуват - един голям КОР!

Колко загубен трябва да си да даваш пари на милицията? Която никой не може да открие да си върши работата? Хиляди нарушения по пътищата, десетки случаи на маризене и показни убийства, но не - не само, че ги няма, ами и още пари искат. Зер малко им били...

А колко точно трябва да си загубен да наливаш по 250 лв на човек всяка година да поддържаш полуразкапан и изгнил бронтозавър, само и само да затвориш нечии усти?

А и къде са т.нар. синдикати? Или когато става дума за истински работи, да не ги търсим?

Зловеща мафия унищожава здравеопазването системно и целенасочено, прехвърлят се десетки, да не кажа стотици милиони от НЗОК към частните болници, държат се на ниски заплати специалисти и персонал, та да им излиза тънкана на дебеловратите "доктори-собственици". През това време хиляди бягат от България, на тяхно място никой не идва, но да сте чули Подкрепа или КНСБ да вдигнат врява? И как да вдигнат врява, когато активистите на въпросните "синдикати" в повечето случаи са... шефовете на самите синдикални членове.

Плащаме и мълчим, и ни настройват срещу тези, които трябва да получават повече. И Ганя стои, пцуе "дохтора", пцуе "простия даскал", пцова и "дейбадържаватадейба", и плаща ли, плаща.

За милиционери, стрелочници и апаратчици.

Тъпанар.

Статията е публикувана преди 3 години, 10 месеца на 05 февруари 2015 г, и е видяна 1749 пъти

Мнения за Плащаме на милиционери и стрелочници, а на медици и пожарникари - не! Споделете
вашето мнение!