Катуница, Пловдивско - Ватерлоо на двойния стандарт

На 23 септември 2011 година, в едно немалко село, близо до Пловдив, стана убийство. Убийство, което не е заради пари, влияние, "настъпани интереси", а заради една дума. Същата тази дума не бе отнемала живот деситилетия наред в България, но тази дума напоследък намери наново своето призвание, подхранване от криворазбраните "толерастки" теории на неколцина с нередовен мензис. Думата е "гяур".

Същата дума е употребена от банда отрепки, населяващи клоаката на държават, наречена "Столипиново", по отношение на група момчета. Разбира се, в името на етническия мир, ние ТРЯБВА да приемем, че циганите не са обидили гадните "бели", а просто са ги нарекли със стара турска дума за "неверник". Е, обаче групата "бели робовладелци" решила да им тегли стоичковите на тези... в последствие на което циганите решават да минат на вълна "джихад", удрят едно от момчетата с буса си, влачат тялото му и разпилявайки вътрешностите му десетки метри, след това връхлитат върху друга група, всред звуци на чупещи се кости, и включваща в себе си милиц... опс, полицаи, "охраняващи" имотите на цар киро (малките букви не са случайни).

За ужас на циганите, както и за невероятна тяхна изненада, жителите на Катуница не се затварят по къщите си, треперйки от страх от поредната банда цигани с ножове, а се грабват и отиват пред "законните" сараи на самообявилия се за цар Кирил Рашков. И палят къщата му, и обръщат колите му, и искат справедливост. Искат мир, искат спокойствие, искат да бъдат нормални, мирни хора - нещо, което двойния стандарт в многоизстрадалата ни държава не предлага на "белите" християни, работещи на заплата.

Спазвайки двойни стандарт, и потръпвайки от страх, родната милиц... полиция де, се втурва да "пази етническия мир". Сиреч - "законните" имоти на Кирил Рашков от своеволията на разгневената тълпа.

Какво се случва в това време?

Първо - "националните" медии кротичко си къртят. След като не е на запад от Вакарел, значи не ги касае. Второ - за броени часове в село Катуница акостират полицаи, въоръжени с дълго стрелково оръжие. Защо го казвам? Защото дългото стрелково оръжие е забранено за употреба от редовия милиционер след една случка преди над 15 години... така че в охраната на струващия няколко хиляди цигански гласа се включва най-тежата артилерия. По-тежка от нея е само армията. Така 300 (триста, да не решите, че съм объркал нуличките) полицаи пазят Кирил Рашков и неговите ортаци.

Трето - хората продължават да умират в Катуница. След разчленяването на 19-годишни автомонтьор циганската наглост предизвиква смъртта на 16-годишно момче, с присадено сърце, неиздържало на стреса и гледката как родната милиция пази убийците на неговия приятел.

После... После изведнъж се оказа, че Катуница все пак е новина. Обаче свари псевдополитическата ни класа не по бели гащи, а по насрани такива. Лекьосани от дълга преупотреба, несвикнали да виждат бял свят, пожълтели напальонки лъснаха в първите 24 часа на тази криза.

Защо лъснаха? Защото политическата класа в България се чувства ненаказуема, не е свикнала на резки промени, непродиктувани от нея, и няма ни най-малка идея как да реагира. Разбира се, лайномети като Карбовски яхнаха вълната и дадоха възможност на рашков да каже как е дискриминиран, как метежът бил екстремистки и всички заучени клишета, продиктувани му от поредната сороска подлога с диплома на адвокат. И изведнъж нещата станаха страшни.

Станаха такива, защото се оказа, че тези, които убиват на етнически признак, не са "белите християни", не са "синовете на Цион", или арменците. А именно тези, заради които едни милиони изчезват под ехидното "декада на ромското включване". Уж потъпканите, онеправдани, потиснати и сегрегирани роми изведнъж взеха да гяурстват и да избиват "потисници", влачейки червата им по кърищата.

Същите тези потъпкани и онеправдани "роми", сиреч цигани, получават безплатни домове, докато "опресорите" цял живот плащат панелките си. Онеправданите получават безплатни комунални услуги, докато робовладелците плащат с последните си стотинки тока си (вероятно и този на злощастните цигани). Интеграцията на тези роми не се състоя, просто защото им бе достатъчно ясно обяснено от НПО-тата колко по-добре е да са неинтегрирани... и същите тези НПО-та пък обясняваха на нас как трябва да сме емпатични, да страдаме заради циганите, да ги подкрепяме и да им даваме помощи.

И в един момент бе структуриран двоен стандарт. Ако българин нарече циганин "мангал" го съдят, но ако циганин наречен българин "гяур" - това е приемливо. Ако българин не си плати тока му го режат, но ако циганин не го плати - това е приемливо. Ако българин пребие циганин е "заплаха за етнически мир", но ако циганин пребие българин е дребно хулганство. Ако ТИР с праскови се обърне и цигани го разграбят е нормално, но ако го сторят българи - ще ги съдят за грабеж.

Капка по капка се трупаше напрежение, защото в един момент се оказа, че няма в тази държава човек, който да не се е саможертвал в името на "етническия мир". Я са го преджобили, я са обрали апартамента му, я е платил странна сметка за ток, я родителите му на село са останали без пенсия, но пък с много синини...

И в същото време циганите си оставаха същите, не се декадваха, не се включваха, не се променяха, съдеха държавата в Страсбург, точеха социалната и здравната система, и си я караха както си знаят.

Само дето капките на недоволството взеха да се събират във вир. И този вир взе да става дълбок, много дълбок. Волен Сидеров се опита да го яхне, ВМРО във всичките му разновидности също, други, по-прагматични партии пък го капитализириха - къде от страх, къде с пари за онеправданите... и в един момент "бента", наречен "етническа толерантност" си смени името на "циганска нетолерантност". И взе, че се напука.

И като се напука този бент тромавия държавен апарат отново, както и политическите си господарки, се осра. Звучно, миризливо и с кеф напълни гащите до ушите, и смени синия цвят на униформите с кафяв. Без никакво законово основания полицейщината ще ограничи едно от правата ни като жители на ЕС - правото на свободно движение. Ще пази до последна капка милиционерска кръв имотите, придобити с дрога, проститутки и фаршив алкохол имоти, но пък подкрепени с некоко хиляди бюлетинки...

Двойният стандарт почна да ни писва. И в момента, в който ни писне окончателно, ще се лее кръв.

Статията е публикувана преди 7 години, 2 месеца на 24 септември 2011 г, и е видяна 5756 пъти

Мнения за Катуница, Пловдивско - Ватерлоо на двойния стандарт Споделете
вашето мнение!

Преди 7 години, 1 месеца Демокрация каза

Не съм казъм, македоно - мизийка. Но иначе съм си мотика и не разбирам как така сме индийци, африканци, араби и даже китайци , а само не сме потомци на балканските народи! Защо сме монголо - тюрки , а не сме от магнаурско - тракийски произход и защо ще сме от азиатски , а не от азовски произход?

Преди 7 години, 1 месеца Pomak отговори на Демокрация

С всичко казано от Вас (или теб) съм съгласна с изключение на това, че има индоевропейци и те са родом от Балканския полуостров.За мен индусите са си родом от Индустан, а европите са родом от Балканите. Далай Лама казва, че има три свещени места на планетата, откъдето се е пръкнал човешкия род и това били...

Индоевропейци - терминът първоначално е прилаган само за езици. Семейството на индоевропейските езици. Това е така защото всички европейски езици днес говорени имат общ корен - пра-скитския. А той пък има общ корен с индийските недравидски езици, напр. санскрит, на вариант на който говорят нашите тотални паразити-циганите. Затова някои веселяци не казват "цигани" (по името на някакъв главен паразит техен - Цигано), нито "роми" (т.е. хора), а казват "индобългари". А антропологически собствено баш индийците са червенокожи, тяхната маймуна върху която е направено ГМО-то е гибонът и те са произведени и населени на п-ов Индустан, който не е органична част от Азия, а както знаеш е дрейфал из древния океан и дрейфайки се е натресъл в Азията в някаква далечна геологична епоха, па не само се натресъл ами и нагънал Хималаите. И тогава е станал достъпен и за белия човек, скитът, който е завладял Индустан и е покорил червенокожите ГМО-та и е образувал първите 3 касти, за да се знае кой кой е и откъде е. И тука е дълга историята и иска време... Бъди здрава и щастлива (ако си къзъм, де)! Помака

Преди 7 години, 1 месеца Демокрация отговори на Pomak

Ама къзъм, недей така! Прабългари от тюрски произход има (е имало) само в главите на Васил Златарски (Мошеника!!!) и неговите приближени/последователи фалшификатори-българомразци! За твое сведение ние сме преки потомци на пелазги, траки и пр. и сме коренното население на Балканския п-ов, който пък според последните проучвания е прародината на индоевропейците. Така че големият суперетнос наричан скити (а днеска кой знае защо - пак политика както можеш да предположиш - славяни) са и пра-индоевропейци. А...

С всичко казано от Вас (или теб) съм съгласна с изключение на това, че има индоевропейци и те са родом от Балканския полуостров.За мен индусите са си родом от Индустан, а европите са родом от Балканите. Далай Лама казва, че има три свещени места на планетата, откъдето се е пръкнал човешкия род и това били Хималаите, Балканите и...третото и той не го знаел къде е! Можеби в Перу!

Преди 7 години, 1 месеца Pomak отговори на Демокрация

Ами прабългарите нали също са пътуващи,номадски, чергарски племена! Значи и ние сме дегенерати, изгонени от тюркските уседнали общества защото сме мързеливи, крадливи, смръдливи, неученолюбиви и свадливи гуляйджии, хитреци и тарикати!Та търкулнало се гърнето (гарафата), та си намерило похлупака (тапата)!

Ама къзъм, недей така! Прабългари от тюрски произход има (е имало) само в главите на Васил Златарски (Мошеника!!!) и неговите приближени/последователи фалшификатори-българомразци! За твое сведение ние сме преки потомци на пелазги, траки и пр. и сме коренното население на Балканския п-ов, който пък според последните проучвания е прародината на индоевропейците. Така че големият суперетнос наричан скити (а днеска кой знае защо - пак политика както можеш да предположиш - славяни) са и пра-индоевропейци. А защо няма първични така наречени номади? - Просто не може да има. Има една наука, популационна биология, която обяснява много добре причините, поради които при човешките популации не може да има първични номади, а само вторични такива - като циганите, древните гърци и прочие дегенератски отпадъци от нормалните популации. Които наистина скитат немили-недраги така да се каже и още повече деградират, но за съжаление не изчезват! Както например по-популярните марки паразити като глисти, тении и прочие... Помака

Преди 7 години, 1 месеца Демокрация отговори на Pomak

Демокрацио, откъде ги взимаш тези глупотевици? Жертва били циганите, не знам кво си! Цигойнетата са една подпопулация от изроди или дегенерати ако искаш да звучи по-учено И понеже уродството им се е провявало главно поведенчески - подчертан стремеж към изцяло паразитен начин на живот за сметка на нормалната популация, макар че имат и много белези на физическо израждане! - те са били изгонени от популацията-майка извън обитаваните от нея земи и им е било забранено под страх от незабавна смърта да се...

Ами прабългарите нали също са пътуващи,номадски, чергарски племена! Значи и ние сме дегенерати, изгонени от тюркските уседнали общества защото сме мързеливи, крадливи, смръдливи, неученолюбиви и свадливи гуляйджии, хитреци и тарикати!Та търкулнало се гърнето (гарафата), та си намерило похлупака (тапата)!

Преди 7 години, 1 месеца Pomak отговори на Демокрация

Жал ми е за циганите! Те са жертва на индуските ашоци и са гонени от тях верски и етнически (особено калайджийте и калърашите). Затова калайджийте са станали християни. И ние не трябва да ги предадем. Но някои им увеличават циганията и толерират пороците им за да останат нисша каста, за каквато са обявени.

Демокрацио, откъде ги взимаш тези глупотевици? Жертва били циганите, не знам кво си! Цигойнетата са една подпопулация от изроди или дегенерати ако искаш да звучи по-учено И понеже уродството им се е провявало главно поведенчески - подчертан стремеж към изцяло паразитен начин на живот за сметка на нормалната популация, макар че имат и много белези на физическо израждане! - те са били изгонени от популацията-майка извън обитаваните от нея земи и им е било забранено под страх от незабавна смърта да се доближават до тези земи. Технически това е начинът за получаване на т.нар. "номадски" народи, каквито нормално няма и не може да има! Изпадайки в тая изолация те деградират и интелектуално и още повече затвърждават манталитета си на паразити. Това е положението, къзъм, (ако си къз, де) друго няма и не може да има. Най-доброто за нормалната популация-майка е било да ги екстерминира, но това е много трудоемка и с опасни последствия работа, затова е предпочетено прогонването. Така е било и при т.нар. "древни гърци", при библейските евреи и пр. Единственият начин за връщане в нормалната човешка общност на тия дегенерати е смешението им с нейни представители, което не е лесно. И т.н. - темата е интересна и може да се говори много по нея, ама трябва време... Та идеята ми е да спреш с тъпотевици като "Жал ми е..." ами да кажеш по-скоро "Жал ми е за хилядите българи, които биват тормозени, понякога до смърт, от тия човекоподобни - циганите. Трябва да се намери начин да бъдат неутрализирани и такъв начин има и той е много лесен за една държава - прилагането на закона с пълната му сила. Помака

Преди 7 години, 1 месеца Демокрация каза

Жал ми е за циганите! Те са жертва на индуските ашоци и са гонени от тях верски и етнически (особено калайджийте и калърашите). Затова калайджийте са станали християни. И ние не трябва да ги предадем. Но някои им увеличават циганията и толерират пороците им за да останат нисша каста, за каквато са обявени.