Федерална Република Северна Тракия - последният български бастион

Продължаващия целенасочен геноцид от страна на хюмниетата в Софийския санджак повдига въпроса за възкресението на бившата Източна Румелия, в осъвременен вариант, като Федерална Република Северна Тракия.

Да припомним малко история... На 6 септември 1885 година Пловдив и цяла Южна България си отказва от статута си на отделна държава със собствена столица, и инициира присъединяването си към тогавашното Княжество България. В последвалата война аскера на Софийския санджак едвам удържа "брачата" сърби да влязат в тяхната столица, до момента, в който румелийските войници пристигат и обръщат хода на войната, спасявайки София от унизителен парад на сръбските войски пред Двореца.

Последвалите събития правят София уж център на българщината, като с течение на времето същото това село обсеби цялата идея за България, къде нарочно, къде без да иска.

Отмъщението на "стулицътъ" към другата столица в България - Пловдив, винаги е било безпощадно и хладнокръвно. Отрязани прилежащи земеделски територии, естествени части от Пловдив, опити за неглежиране и тотална дезинформация по отношение на Пловдив, пълно отричане и отношение като към "прованс" - това е само част от селската "чьест" на стуличани, и само част в опитите за упорита дива селянизация на бившата Република България, инициирана от Софийския санджак.

Тоталната арогантност и целенасочената, практически еничарска фанатичност, всичко да се навре в бившето малко, кално и прашно село София доведе до там, че цялата държава в момента са намира в криза.

Геноцида на еничарите от шоплука е насочен изцяло към цялата Северна Тракия - както и към Стара Загора, преживяла срама да е подчинен град на Хасково, така и към Бургас, целенасочено тикан към третично, резервно пристанище на Девня, част от софиийската колония - Варна.

Ние, тракийци, повече няма да търпим подобно отношение от страна на миризливи, скапани селяндури, понастоящем населяващи Софийския санджак.

От тук насетне всяко неглежиране на Велика Тракия ще носи на вас, селяци от "стулицътъ", само и едниствено негативи. Не се учудвайте на различни и изобретателни препятствия пред вас, еничари от 21 век, защото подобни препяствия ще стават за вас ежедневие. Северна Тракия е била провинция само веднъж, и то на Римската империя, и в тази Северна Тракия е имало градове-бижута на цялата империя - Филипополис и Аугуста Траяна, докато вие, жалки смешници, сте били кръстопътен хан на разни рабойници, курви и ханджии. Отмъщението ви към нас е безсмислено, защото това, което имаме ние, южняците, вие дори не го разбирате, камо ли някога да го имате.

Братя тракийци, на оръжие против еничарите от софийски санджак, уникожаващи нашата южняшка идентичност с фанатизма на ордите на Лала Шахин, само защото те винаги ще знаят, че са вечно вторите и насрани селяндури на цяла България!

Да живее Велика Тракия! Смърт за еничарите от Санджака!

Статията е публикувана преди 8 години, 4 месеца на 14 август 2010 г, и е видяна 5446 пъти

Мнения за Федерална Република Северна Тракия - последният български бастион Споделете
вашето мнение!

Преди 7 години, 2 месеца Демокрация каза

ХАЙКУ СПАСИТЕЛЯТ СЕ ТУТКА,БАВИ,ПИПКА – ИЗМРЯХА ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ШИПКА… СЕГА СМЕ НА ТРИ МЕШАРЕТА – СТОЛИПИНОВО,СУХОДОЛ И ФАКУЛТЕТА… ЯЗЪК НИ ЗА ГОСПОДАРСТВОТО – НА ЦИГАНИЯТА В ЦАРСТВОТО… ВСЕКИ СЕ КИКОТИ И ПОДСМИВА – ДОКТРИНАТА БИЛА ФАЛШИВА… ЧАНТА СИ ПОРЪЧАХМЕ ГОЛЯМА, А В ХАЗНАТА ВЕЧЕ НИЩО НЕ ОСТАНА… ПЪЛНИМ ГОЛЯМАТА СИ КАПА С ЧУКУНДУР,КРОМИД И РЯПА… ПРАЗНА МРЕЖАТА Е ОТ ПАЗАРА, ЕФИРНАТА Е С ЧАЛГА И ПОКВАРА… И ЗАЩОТО СМЕ КУТСУЗ-КАРЪК – ВЪРТИМ СЕ В ОМАГЬОСАН КРЪГ…

Преди 7 години, 2 месеца blag009 отговори на Демокрация

Към Блаже - понеже съм от макетата ти казвам, че ако бяхте като макета и с макетата щеше да има граничен пункт във Венеция, Виена, Варшава и Волгоград!

А къде забрави "Ех, лунно ЛУННОО МАКЕДОНСКА" ... драги???? Кибик Блаже

Преди 7 години, 2 месеца Ирник Кан каза

Абе,южняко,що не вземеш и да се гръмнеш сам???Ще спестиш много мъки и на себе си!Каква,е тая Северна Тракия,дето я бълнуваш,или и ти си като измекярите от ХОМО Илинден?Малко ни осакатиха през миналото столетие,та и още искаш,така,ли???Пиша ти от Фердинанд,не от София!

Преди 7 години, 2 месеца Демокрация каза

Към Блаже - понеже съм от макетата ти казвам, че ако бяхте като макета и с макетата щеше да има граничен пункт във Венеция, Виена, Варшава и Волгоград!

Преди 7 години, 2 месеца blag009 каза

Мдааааа, ако наистина Тракийците, действаха като макетата, щеше да има на Вакарел граничен пункт! Кибик Блаже ПП.Другото е плява.

Преди 7 години, 2 месеца Демокрация каза

И днес не съм аз само бледа сянка, ще оставя светла, мъничка следа щом напиша строфа върху бланка за да поздравя една добра душа… Желая бодрост и ведро настроение, небесна роса за всяко полско зрънце, да дочакаме новото ни оживление и на всяка улица да изгрее Слънце…

Преди 7 години, 2 месеца Демокрация каза

Уважаемий Злобчо! В Европа има ВЕЧЕ Северен Кипър и той е Турска Република. Вие Северна Тракия по същия аналог ли я "проектирате"? Асоцияцията е твърде стряскаща и зловеща!Няма ли да стане ФАРСЪТ (Федерална Анадолска Република Северна Ъ Тракия)?