Чрез цензура - към расизъм!

Или как съвременните доносници работят активно в полза на създаването на нови и нови "расисти".

Последната бурна седмица в България, освен тоталната несъстоятелност на "политическата" класа, показа и до каква степен доносничеството е живо в българите. Група толерасти се "нагърби" да премахне всякакви групи, бодели им очите до сега, и са подели кръстоносен поход против всичко, в което се споменава "циганин". Презмупцията е, че така се насажда етническа нетолерантност, като за бъде докладван нечий профил или група е нужно да има един-единствен постинг "против" циганите в България.

Разбира се, в тези групи и много свестни мнения, но явно толерастите действат на принципа на "казуса с кацата мед" - дори и една лъжичка с лайна в каца с мед прави цялата каца с лайна.

Неведоми са пътищата умствени толерастки, но това, което видимо се получава е, че българския народ е обект на невиждана, от времето на Сталин насам, цензура.

Свалят се публикации, цели сайтове се затриват, преследват се хора, изказали се в уж "свободен дух", изчезват стотици мнения, много от които по никакъв начин ненасаждащи омраза, но оказали се в страничка, в която толераста се е разиграл.

Борбата с "речта на омразата" явно е обзела една малка група "българи", като тази борба се води със средствата на най-подлата комунистическа пропаганда, съществувала на планетата, а именно - издай другарчето си. Да оставим настрана методите и похватите на новите цензори (доброволни, дебело държа да подчертая това!), да се съсредоточим в техните резултати. Ето един доста вероятен резутат от "борбата с фашизма":

Ако един човек, нека го наречем условно Иван Петров,  иска да изкаже мнението си по наболял проблем, при това без да е грам "расист" (защо използват този термин в България - този въпрос е един от стотиците, на които толерастите или не отговарят, или "докладват за насаждане на етническа нетолерантност"), то той ще го направи в интернет. Ще види някоя група, ще си каже мнението, вероятно обосновано, ще поспори с някой и ще следи дискусията с интерес. Разбира се, някой с нередовен мензис, ще мине и ще докладва ЦЯЛАТА група заради две-три мнения, и изведнъж Иван Петров се оказва без мнение по въпрос, само защото някой е споменал думичката "циганин" някъде в групата около него. Въпросния господин Петров вече няма да е 50/50 за това дали не харесва циганите, вече ще е 60/40. Ако е упорит господина, ще напише някое по-остро мнение в друга, неоткрита от комсомолците група, което мнение отново ще потъне в забрава, за кеф на цялото стадо толерасти. Господина Петров почва да се дразни сериозно, и вече е 70/30 против циганите, защото заради тях цензурират и докладват него. Цикъла се повтаря, и в момента, в който някой циганин го преджоби в градския транспорт, той вече е чисто новичък, лъскав "расист".

Та така, другарки и другари толерасти. Налагайки цензура по ваш образец, вие създавате все повече "расисти", които ви дават все повече власт в това да цензурирате, създавайки и още, и още "расисти" и така докато не обявите етноса "българи" в точно толкова вреден, колкото са били отрядите на СС.

Или това ви е целта, толерастчета? Да имате власт, независимо на каква цена?

П.С. Очаквам в най-скоро време и този сайт да влезе в графата "докладвани", както бе докладван друг мой сайт. Така че не се чудете ако един ден просто го няма...

Статията е публикувана преди 7 години, 2 месеца на 02 октомври 2011 г, и е видяна 2420 пъти

Мнения за Чрез цензура - към расизъм! Споделете
вашето мнение!

Преди 6 години, 5 месеца brial каза

Не разбирам защо някои от статиите не се отварят! Какъв е проблема?

Преди 7 години, 2 месеца Optimisti4na Tragedia каза

Ами тя лъжичката с катран вече е сипана в кацата с мед. Не усещате ли горчивия вкус и не ви ли става черен езикът?